Χαρακτηριστικά

GPL 21 Ισχύς 20-160 W
GPL 20A Ισχύς 20-100 W
GPL 20B Ισχύς 20-100 W
Θερμοκρασία Χρώματος Φωτοδιόδων 4000K (3000K / 5000K / 5700K κατόπιν ζήτησης)
Κατηγορία Στεγανότητας / Κρούσης IP65 – IK08
Πιστοποιήσεις & Πρότυπα δοκιμών CE, RoHS, LM80, LM79

Πιστοποιήσεις

Χρήση

Προσφέρουμε ευρεία ποικιλία για ειδικές εφαρμογές σε Πάρκα. Είναι αρχιτεκτονικά φωτιστικά και καλύπτουν όλο το φάσμα σχεδιαστικών αναγκών, από μοντέρνα έως κλασσικά.

Επίσης τοποθετούνται σε κάθε είδους χώρο υπαίθριας ανθρώπινης δραστηριότητας όπως σε πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους, πλατείες, αποβάθρες – προβλήτες – θαλάσσια μέτωπα, ιστορικά κέντρα πόλεων, παιδικές χαρές.

Αναβαθμίστε τον φωτισμό σας

Γιατί να επιλέξετε φωτισμό LED Energy Plus για τους χώρους στάθμευσης σας;

Η τεχνολογία φωτισμού LED Energy Plus παρέχει την τέλεια λύση για χώρους στάθμευσης με υψηλή απόδοση, οικονομική απόδοση, βιωσιμότητα και υψηλό φωτισμό. Η τεχνολογία φωτισμού LED μας παρέχει ανώτερο φωτισμό, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας έως και 80% σε σύγκριση με τον παραδοσιακό φωτισμό HID. Επιπλέον, η διάρκεια ζωής των φώτων LED μας είναι έως και 10 φορές μεγαλύτερη από τον παραδοσιακό φωτισμό. Τα φώτα LED μας προσφέρουν εγκατάσταση και συντήρηση χωρίς προβλήματα, καθώς απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και δεν αντικαθιστούν στραγγαλιστικά πηνία ή μίζες. Αναβαθμίστε σε φωτισμό LED Energy Plus για τους χώρους στάθμευσης σας σήμερα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της ενεργειακής απόδοσης, της βιωσιμότητας και της χαμηλής συντήρησης!